Judo

Judo

Wijzig uw sport

Scoor ippon met de nieuwe clubverzekeringen van de JBN in samenwerking met Aon

Houden uw verzekeringspremies uw judovereniging in de houdgreep? Dan hebben wij goed nieuws! De Judo Bond Nederland (JBN) is samen met Aon, de grootste verzekeringsspecialist ter wereld, de mat opgegaan om de ideale collectieve aansprakelijkheidsverzekering- en ongevallenverzekering te ontwikkelen. Een sportieve match met een prachtige uitkomst.

Welke verzekeringen
kunt u afsluiten
Welke verzekeringen heeft de bond voor uw club afgesloten?

Onze meest afgesloten verzekeringen

Bestuurders-
aansprakelijkheid

Met de aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders en toezichthouders voorkomt u dat deze mensen te maken krijgen met claims en proceskosten die ten laste gaan van hun privévermogen.

Nu aanvragen

Gebouwen

Met de Uitgebreide gebouwenverzekering dekt u zich in tegen kosten die u maakt wanneer u uw bedrijfspand na bijvoorbeeld een brand of lekkage moet laten herbouwen of restaureren.

Nu aanvragen

Inventaris

Met een Inventarisverzekering kunnen sportverenigingen schade dekken aan de inventaris. Zaken als meubilair, de bar en sportkleding zijn verzekerd tegen bijvoorbeeld diefstal en brand.

Nu aanvragen

Aanvullende verzekeringen 'met de zwarte band'

Als expert in sportverzekeringen heeft Aon op dat gebied de zwarte band. Daardoor kunnen wij een groot scala aan andere nuttige verzekeringen bieden, precies op maat voor uw vereniging. Stuk voor stuk met uitgebreide dekking, tegen een fair play prijs.

De JBN & Aon

Als sportvereniging heeft u te maken met zeer specifieke risico's. Daarom zijn de sportverzekeringen van Aon ontwikkeld in samenwerking met uw bond.
Zo speelt u altijd op safe!

José Riske, program manager Aon Verzekeringen