Schermen

Schermen

Wijzig uw sport

KNAS en Aon zetten een treffer met clubverzekeringen

De Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond (KNAS) en Aon, de grootste verzekeringsspecialist ter wereld, hebben samen een collectieve aansprakelijkheidsverzekering en een collectieve ongevallenverzekering ontwikkeld. Daarbij hebben we scherp gekeken naar de dekking die bij uw vereniging past. Een schot in de roos dus! Ook voor andere verzekeringen is uw club bij Aon aan het juiste adres.

Welke verzekeringen
kunt u afsluiten
Welke verzekeringen heeft de bond voor uw club afgesloten?

Onze meest afgesloten verzekeringen

Bestuurders-
aansprakelijkheid

Met de aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders en toezichthouders voorkomt u dat deze mensen te maken krijgen met claims en proceskosten die ten laste gaan van hun privévermogen.

Nu aanvragen

Gebouwen

Met de Uitgebreide gebouwenverzekering dekt u zich in tegen kosten die u maakt wanneer u uw bedrijfspand na bijvoorbeeld een brand of lekkage moet laten herbouwen of restaureren.

Nu aanvragen

Inventaris

Met een Inventarisverzekering kunnen sportverenigingen schade dekken aan de inventaris. Zaken als meubilair, de bar en sportkleding zijn verzekerd tegen bijvoorbeeld diefstal en brand.

Nu aanvragen

Conventies voor aanvullende verzekeringen

Er is meer. Als expert in sportverzekeringen is Aon een ware schermmeester. Daardoor bieden wij een grote keuze aan andere nuttige verzekeringen, precies op maat voor uw vereniging. Waarbij u altijd kunt rekenen op uitgebreide dekking, tegen een sportieve prijs.

De KNAS & Aon

Aon verzorgt voor leden van de KNAS een collectieve aansprakelijks- en ongevallenverzekering. Daarnaast kunnen leden aanvullende verzekeringen afsluiten. Aon is voor ons een betrouwbare partner met verzekeringen die zijn toegespitst op onze sport