Korfbal

Korfbal

Wijzig uw sport

Scoor slimme clubverzekeringen met het KNKV in samenwerking met Aon

Voelen de verzekeringspremies van uw korfbalvereniging als een onterechte strafworp voor de tegenpartij? Hoogste tijd voor een doorloopbal! Het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV) en Aon, de grootste verzekeringsmakelaar ter wereld, hebben de koppen bij elkaar gestoken voor betaalbare verzekeringen voor de aangesloten verenigingen. En dat is gelukt, met prima dekkingen en verenigingsvriendelijke premies. Win-win!

Welke verzekeringen
kunt u afsluiten

Onze meest afgesloten verzekeringen

Bestuurders-
aansprakelijkheid

Met de aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders en toezichthouders voorkomt u dat deze mensen te maken krijgen met claims en proceskosten die ten laste gaan van hun privévermogen.

Nu aanvragen

Gebouwen

Met de Uitgebreide gebouwenverzekering dekt u zich in tegen kosten die u maakt wanneer u uw bedrijfspand na bijvoorbeeld een brand of lekkage moet laten herbouwen of restaureren.

Nu aanvragen

Inventaris

Met een Inventarisverzekering kunnen sportverenigingen schade dekken aan de inventaris. Zaken als meubilair, de bar en sportkleding zijn verzekerd tegen bijvoorbeeld diefstal en brand.

Nu aanvragen

Aanvullende verzekeringen voor de beste verdediging

Als expert in sportverzekeringen is Aon kampioen in het verdedigen van uw belangen. We bieden een groot scala aan andere nuttige verzekeringen die u naar eigen behoefte kunt afsluiten, precies op maat voor uw vereniging. Stuk voor stuk met uitgebreide dekking, tegen een sportieve prijs.

De KNKV & Aon

Als sportvereniging heeft u te maken met zeer specifieke risico's. Daarom zijn de sportverzekeringen van Aon ontwikkeld in samenwerking met uw bond.
Zo speelt u altijd op safe!

José Riske, program manager Aon Verzekeringen