Voetbal

Verzekeringen op maat voor
voetbalverenigingen

Voetbal

Wijzig uw sport

Scoren met clubverzekeringen van de KNVB in samenwerking met Aon

Mogen de verzekeringspremies van uw voetbalvereniging wel een tikkie terug? Dan is dit een kans voor open doel! Als een hecht team hebben de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond en Aon, de grootste verzekeringsspecialist ter wereld, speciale collectieve aansprakelijkheids- en ongevallenverzekeringen op de mat gelegd: topsporters met een uitgebreide dekking, tegen een sportieve prijs.

Welke verzekeringen
kunt u afsluiten
Welke verzekeringen heeft de bond voor uw club afgesloten?

Onze meest afgesloten verzekeringen

Bestuurders-
aansprakelijkheid

Met de aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders en toezichthouders voorkomt u dat deze mensen te maken krijgen met claims en proceskosten die ten laste gaan van hun privévermogen.

Nu aanvragen

Gebouwen

Met de Uitgebreide gebouwenverzekering dekt u zich in tegen kosten die u maakt wanneer u uw bedrijfspand na bijvoorbeeld een brand of lekkage moet laten herbouwen of restaureren.

Nu aanvragen

Inventaris

Met een Inventarisverzekering kunnen sportverenigingen schade dekken aan de inventaris. Zaken als meubilair, de bar en sportkleding zijn verzekerd tegen bijvoorbeeld diefstal en brand.

Nu aanvragen

Aanvullende verzekeringen voor de beste verdediging

Nog een niet te missen voorzet: als expert in sportverzekeringen heeft Aon in de beste spelers opgesteld ¿ een keur aan nuttige verzekeringen. Precies op maat voor uw vereniging, precies de zekerheid die u zoekt. Prettige wedstrijd!

De KNVB & Aon

Als sportvereniging heeft u te maken met zeer specifieke risico's. Daarom zijn de sportverzekeringen van Aon ontwikkeld in samenwerking met uw bond.
Zo speelt u altijd op safe!

José Riske, program manager Aon Verzekeringen