Handboog

Handboog

Wijzig uw sport

Schot in de roos: de clubverzekeringen van NHB in samenwerking met Aon

Heeft u het vizier scherp als het gaat om de verzekeringen van uw handboogvereniging? De Nederlandse Handboog Bond (NHB) en Aon, de grootste verzekeringsspecialist ter wereld, hebben een gezamenlijk target: de beste collectieve bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Daarbij hebben we scherp gekeken naar de dekking die bij uw vereniging past. Een schot in de roos dus!

Welke verzekeringen
kunt u afsluiten

Onze meest afgesloten verzekeringen

Bestuurders-
aansprakelijkheid

Met de aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders en toezichthouders voorkomt u dat deze mensen te maken krijgen met claims en proceskosten die ten laste gaan van hun privévermogen.

Nu aanvragen

Gebouwen

Met de Uitgebreide gebouwenverzekering dekt u zich in tegen kosten die u maakt wanneer u uw bedrijfspand na bijvoorbeeld een brand of lekkage moet laten herbouwen of restaureren.

Nu aanvragen

Inventaris

Met een Inventarisverzekering kunnen sportverenigingen schade dekken aan de inventaris. Zaken als meubilair, de bar en sportkleding zijn verzekerd tegen bijvoorbeeld diefstal en brand.

Nu aanvragen

Aanvullende verzekeringen ook pijlsnel geregeld

Nog meer goed nieuws. Als expert in sportverzekeringen is Aon een absolute topschutter. Daardoor kunnen wij een groot scala aan andere nuttige verzekeringen bieden, precies op maat voor uw vereniging. Stuk voor stuk met uitgebreide dekking, tegen een sportieve prijs.

De NHB & Aon

Als sportvereniging heeft u te maken met zeer specifieke risico's. Daarom zijn de sportverzekeringen van Aon ontwikkeld in samenwerking met uw bond.
Zo speelt u altijd op safe!

José Riske, program manager Aon Verzekeringen