Skiën

Weten welke risico's er spelen er voor uw vereniging?
Doe de risicoscan en Aon geeft u advies.

Doe de scan

Skiën

Wijzig uw sport

Freestyle genieten: de clubverzekeringen van NSkiV in samenwerking met Aon

Moet u als skivereniging constant slalommen vanwege de hoge verzekeringspremies? Dan hebben wij goed nieuws! De Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) heeft samen met Aon, de grootste verzekeringsmakelaar ter wereld collectieve verzekeringen ontwikkeld, speciaal voor skiverenigingen. Met premies waar u spontaan een schanssprong voor maakt. Vastklikken en gaan!

Welke verzekeringen
kunt u afsluiten

Onze meest afgesloten verzekeringen

Bestuurders-
aansprakelijkheid

Met de aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders en toezichthouders voorkomt u dat deze mensen te maken krijgen met claims en proceskosten die ten laste gaan van hun privévermogen.

Nu aanvragen

Gebouwen

Met de Uitgebreide gebouwenverzekering dekt u zich in tegen kosten die u maakt wanneer u uw bedrijfspand na bijvoorbeeld een brand of lekkage moet laten herbouwen of restaureren.

Nu aanvragen

Inventaris

Met een Inventarisverzekering kunnen sportverenigingen schade dekken aan de inventaris. Zaken als meubilair, de bar en sportkleding zijn verzekerd tegen bijvoorbeeld diefstal en brand.

Nu aanvragen

Carve ook langs onze andere verzekeringen

Bij een perfecte afdaling klopt alles. Bij de juiste verzekeringen ook. Als expert in sportverzekeringen biedt Aon voor de NSkiV een groot scala aan andere nuttige verzekeringen. Precies op maat voor uw vereniging. Stuk voor stuk met uitgebreide dekking, tegen een sportieve prijs.

Welke risico's loopt uw vereniging?

Speel op safe - doe de risicoscan

Elke sportclub loopt risico's, klein en groot. Ook die van u.
Weet u exact welke dat zijn en of u daar goed voor verzekerd bent?

Vul de risicoscan in. Binnen 10 minuten heeft u een advies op maat.

Doe de risicoscan Start de scan

De NSkiV & Aon

Als sportvereniging heeft u te maken met zeer specifieke risico's. Daarom zijn de sportverzekeringen van Aon ontwikkeld in samenwerking met uw bond.
Zo speelt u altijd op safe!

José Riske, program manager Aon Verzekeringen