Tafeltennis

Tafeltennis

Wijzig uw sport

Serveer voor de wedstrijd: de clubverzekeringen van de NTTB in samenwerking met Aon

De Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) en Aon, de grootste verzekeringsspecialist ter wereld, hebben samen een collectieve aansprakelijkheidsverzekering en een collectieve ongevallenverzekering ontwikkeld. Daarbij hebben we scherp gekeken naar de dekking die bij uw vereniging past. Een schot in de roos dus! Ook voor andere verzekeringen is uw club bij Aon aan het juiste adres.

Welke verzekeringen
kunt u afsluiten

Onze meest afgesloten verzekeringen

Bestuurders-
aansprakelijkheid

Met de aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders en toezichthouders voorkomt u dat deze mensen te maken krijgen met claims en proceskosten die ten laste gaan van hun privévermogen.

Nu aanvragen

Gebouwen

Met de Uitgebreide gebouwenverzekering dekt u zich in tegen kosten die u maakt wanneer u uw bedrijfspand na bijvoorbeeld een brand of lekkage moet laten herbouwen of restaureren.

Nu aanvragen

Inventaris

Met een Inventarisverzekering kunnen sportverenigingen schade dekken aan de inventaris. Zaken als meubilair, de bar en sportkleding zijn verzekerd tegen bijvoorbeeld diefstal en brand.

Nu aanvragen

Aanvullende verzekeringen 'met topspin'

Als expert in sportverzekeringen slaat Aon op dat gebied altijd met maximaal effect. Daardoor kunnen wij een groot scala aan andere nuttige verzekeringen bieden, speciaal voor uw vereniging. Stuk voor stuk met uitgebreide dekking, tegen een sportieve prijs.

De NTTB & Aon

De NTTB werkt al jaren naar tevredenheid samen met Aon. Onze leden profiteren van verzekeringen met een uitgebreide dekking en lage premie in combinatie met een goede bereikbaarheid en schade-afhandeling. Dit zorgt voor een prima samenwerking.

Teun Plantinga