Waterski en Wakeboard

Weten welke risico's er spelen er voor uw vereniging?
Doe de risicoscan en Aon geeft u advies.

Doe de scan
¿

Waterski en wakeboard

Wijzig uw sport

Scheer feilloos langs te hoge premies: de NWWB clubverzekeringen

Staat uw waterskivereniging het water aan de lippen door te hoge verzekeringspremies? Dan hebben wij goed nieuws: de NWWB heeft in Aon, de grootste verzekeringsspecialist ter wereld, de beste uitkijk gevonden voor de verzekeringen voor uw vereniging. Een winnende combinatie!

Welke verzekeringen
kunt u afsluiten

Onze meest afgesloten verzekeringen

Bestuurders-
aansprakelijkheid

Met de aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders en toezichthouders voorkomt u dat deze mensen te maken krijgen met claims en proceskosten die ten laste gaan van hun privévermogen.

Nu aanvragen

Gebouwen

Met de Uitgebreide gebouwenverzekering dekt u zich in tegen kosten die u maakt wanneer u uw bedrijfspand na bijvoorbeeld een brand of lekkage moet laten herbouwen of restaureren.

Nu aanvragen

Inventaris

Met een Inventarisverzekering kunnen sportverenigingen schade dekken aan de inventaris. Zaken als meubilair, de bar en sportkleding zijn verzekerd tegen bijvoorbeeld diefstal en brand.

Nu aanvragen

Verzekeringen met ‘duim omhoog’

Als expert in sportverzekeringen biedt Aon een groot scala aan nuttige verzekeringen, precies op maat voor uw vereniging. Stuk voor stuk met uitgebreide dekking, tegen een ‘duim omhoog’ prijs.

Welke risico's loopt uw vereniging?

Speel op safe - doe de risicoscan

Elke sportclub loopt risico's, klein en groot. Ook die van u.
Weet u exact welke dat zijn en of u daar goed voor verzekerd bent?

Vul de risicoscan in. Binnen 10 minuten heeft u een advies op maat.

Doe de risicoscan Start de scan

NWWB & Aon: zorgeloos genieten op het water

Lage kosten maar een betere dekking, ook voor uw vereniging wordt dit nu mogelijk! De NWWB en Aon hebben samen onderzocht waar de behoeften van waterski- en wakeboardverenigingen liggen zodat we goed verzekerd ons allemaal kunnen richten op wat we het liefst doen; watersporten! Hieruit zijn verschillende collectieve verenigingspakketten voortgekomen, bekijk ze hier en maak een keuze!

Marcel van de Waarsenburg, bestuurslid NWWB