Taekwondo

Weten welke risico's er spelen er voor uw vereniging?
Doe de risicoscan en Aon geeft u advies.

Doe de scan

Taekwondo

Wijzig uw sport

Seung! De clubverzekeringen van de TBN in samenwerking met Aon

Wordt uw Jip-Joong op de proef gesteld als het gaat om de verzekeringspremies van uw teakwondo-vereniging? Goed nieuws! De Teakwondo Bond Nederland (TBN) heeft in samenwerking met Aon, de grootste verzekeringsspecialist ter wereld, een collectieve bedrijfsaansprakelijkheids- en ongevallenverzekeringen samengesteld. Speciaal voor teakwondo-verenigingen.

Welke verzekeringen
kunt u afsluiten
Welke verzekeringen heeft de bond voor uw club afgesloten?

Onze meest afgesloten verzekeringen

Bestuurders-
aansprakelijkheid

Met de aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders en toezichthouders voorkomt u dat deze mensen te maken krijgen met claims en proceskosten die ten laste gaan van hun privévermogen.

Nu aanvragen

Gebouwen

Met de Uitgebreide gebouwenverzekering dekt u zich in tegen kosten die u maakt wanneer u uw bedrijfspand na bijvoorbeeld een brand of lekkage moet laten herbouwen of restaureren.

Nu aanvragen

Inventaris

Met een Inventarisverzekering kunnen sportverenigingen schade dekken aan de inventaris. Zaken als meubilair, de bar en sportkleding zijn verzekerd tegen bijvoorbeeld diefstal en brand.

Nu aanvragen

Aanvullende verzekeringen van een grandmaster

Als expert in sportverzekeringen is Aon op dat gebied een grandmaster. Daardoor kunnen wij een groot scala aan sterke aanvullende verzekeringen bieden, precies op maat voor uw vereniging. Stuk voor stuk met uitgebreide dekking, tegen een prijs waar u Kyeongre tegen zegt

Welke risico's loopt uw vereniging?

Speel op safe - doe de risicoscan

Elke sportclub loopt risico's, klein en groot. Ook die van u.
Weet u exact welke dat zijn en of u daar goed voor verzekerd bent?

Vul de risicoscan in. Binnen 10 minuten heeft u een advies op maat.

Doe de risicoscan Start de scan

De TBN & Aon

Aon beschikt over grondige kennis inzake het werkveld van sportorganisaties en ondersteunt de TBN al vele jaren met haar verzekeringspakket. Eventuele specifieke wensen worden altijd snel en naar tevredenheid in behandeling genomen.

Taekwondo Bond Nederland